Header Overetengesproken.nl

Roti met kip en ei

 |  2 reacties

Heerlijk gerecht uit de Surinaams-Hindoestaanse keuken van kip, ei en aardappels in saus en geserveerd met plat brood.

Rode pepers gevuld met rundergehakt

 |  Geen reacties

Authentiek recept uit de Indonesische keuken. Niet heel pittig wel super smaakvol en kleurrijk.

Cordon bleu op Spaanse wijze

 |  Geen reacties

Mediterrane variatie op de klassieker. Rijk van smaak door de tapenade, serranoham en manchego.

Plaatpizza met ricotta, pesto, mediterrane groenten en serranoham

 |  Geen reacties

Makkelijk, lekker en volop groente. Zo wil je iedere dag wel pizza eten!

Zeebaars in zoutkorst

 |  Geen reacties

Door vis te bereiden in een zoutkorst krijg je super zacht, sappig en smaakvol visvlees. Ik leg je precies uit hoe je dit doet.

Homemade tortilla’s

 |  Geen reacties

De Costa Ricaanse picadillo de papa van laatst smaakte zo goed dat ik besloot nog wat verder rond te neuzen op de site van Visit Centro America. Mijn oog viel al snel op pupusas: maisbroodjes gevuld met een hartige vulling … Lees verder

Parelcouscous met geroosterde zomergroente en tonijn

 |  Geen reacties

De zomer kan mij niet lang genoeg duren. Veel buiten zijn, genieten van het zonnetje en als het even kan lekker buiten eten. Salades zijn daarbij mijn absolute favoriet al was het maar omdat je er volop mee kunt variëren. … Lees verder

Salade met gegrilde groene asperges, serranoham, kaas en ricotta

 |  2 reacties

Heerlijke salade vol knapperige groenten en een fijne hartige bite.

Costa Ricaanse picadillo de papa

 |  Geen reacties

Costa Rica, wat zou ik daar graag eens samen met Michel naartoe gaan. De overvloedige natuur bewonderen, genieten van de mooie standen, de gastvrije cultuur verkennen en vooral ook de lokale keuken ontdekken. Voorlopig zit dat er door alle COVID-19 … Lees verder

1 2 3 4 5 6 18