Header Overetengesproken.nl

Combineren van wijn en spijs

met Geen reacties

Ik verdiepte me erin en er ging een wereld voor me open. Lees mee met mijn ervaringen en doe er je voordeel mee.

Zelf komkommers inmaken

met Geen reacties

Zo gedaan en een paar dagen later heb je heerlijke, zoetzure komkommers. Geen augurken maar ze lijken er wel op!

Zelf wijnazijn maken

met Geen reacties

Verspil geen restjes wijn meer en ga vandaag nog aan de slag. Verrassend eenvoudig en superleuk om te doen.

Tips voor een feestelijk gedekte tafel

met Geen reacties

Na het lezen van deze blogpost dek jij het hele jaar rond de mooiste tafels!

Verrassende cadeautips voor Sinterklaas en Kerst

met Geen reacties

Cadeautjes die net even anders zijn dan doorsnee. Leuk om te geven èn leuk om te krijgen.

5 tips voor een culinaire staycation

met Geen reacties

5 unieke plekken in NL waar je gegarandeerd tot rust komt en kunt genieten van culinaire hoogstandjes.

5 verrassende no waste maaltijden

met Geen reacties

Maak je koelkast leeg en geniet van verrassende no waste maaltijden. Stop de voedselverspilling!

Patisserietour door Nederland

met Geen reacties

Overetengesproken.nl gaat de top 10 patisseriën van Nederland langs. Lees je mee?

Thuis makkelijk chocolade tempereren

met 4 reacties

Zonder knoeien perfect uitgeharde en glanzende chocolade creaties maken. Ik leg het je uit.

1 2 3 4 6