Header Overetengesproken.nl

Noten-rozijnenbrood

 |  Geen reacties

Wat is er nou lekkerder dan de geur van vers gebakken brood. Gelukkig is brood maken niet moeilijk dus twijfel niet en probeer het zelf ook. Dit noten-rozijnenbrood is heerlijk zacht en zoet van smaak. In plaats van noten en … Lees verder

Kaas-uien breekbrood

 |  Geen reacties

Zo nu en dan bak ik zuurdesembrood. Hiervoor heb ik altijd een potje zuurdesem in de koelkast staan. Zuurdesem is een natuurlijke gist die je goed moet onderhouden. Omdat ik de desem in de koelkast bewaar hoef ik ‘m niet … Lees verder

Pizza

 |  Geen reacties

Pizza, wie houdt er niet van. Een krokante bodem bedekt met kaas en allerlei ander lekkers. Oké, wij zijn geen Italianen en hebben doorgaans niet de beschikking over een echte pizzaoven. Om een pizzaoven te benaderen kan je een pizzasteen … Lees verder

Pistolet spicy

 |  Geen reacties

Op zaterdag houden we ervan gezellig ergens te gaan lunchen. Als we lekker thuis zijn is het plaatselijke grand-café restaurant onze favoriete stek. In de zomer heerlijk op het terras, in de winter gezellig binnen. Een topper is hun broodje … Lees verder

1 2 3 4 5