Header Overetengesproken.nl

Warme camembert met honing en noten

met Geen reacties

Zachte kaas, zoete honing en crunchy noten: hét perfecte borrelhapje voor gezellige middag of avond.

Mas uni – tonijnsalade uit de Malediven

met Geen reacties

Verrassend fris, een beetje pit van een pepertje en het knapperige van geraspte kokos. Dit wil je!

Gamba pakketjes van bladerdeeg

met Geen reacties

Rijke vulling van gamba’s, mihoen en kruiden verpakt in bladerdeeg. Heerlijk als borrelhapje, bij soep of een salade.

Eiersalade met kaas en truffel mayonaise

met Geen reacties

Van eiersalade kan je niet genoeg variaties hebben vind ik altijd. Toen ik laatste een potje truffel mayonaise kreeg wist ik gelijk dat ik eiersalade met kaas en truffel mayonaise zou maken. Want alsof het zo had moeten zijn had … Meer lezen

Pittige makreelsalade

met Geen reacties

Dat lekker zo simpel kan zijn. Een geroosterde boterham met pittige makreelsalade gemaakt van slechts 3 ingrediënten. Meer is er niet nodig om ongegeneerd te kunnen genieten. En heb je tijd en zin om de makreelsalade op te leuken, leef … Meer lezen

Hartige oliebollen

met Geen reacties

In november tipte ik jullie op het boekje Bier en Oliebollen van Arvid Bergström. Ik gaf een inkijkje in het boek en vertelde dat er maar liefst 27 recepten in staan. Zowel zoete als hartige oliebollen, allemaal gemaakt met bier … Meer lezen

Hartige cake met zwarte olijven

met 4 reacties

Toen ik hoorde dat er een vervolg op het bakboek Kleine taartjes zou uitkomen was ik gelijk alert. Dat boek wilde ik graag hebben. Want zeg nou zelf, hoe schattig en leuk zijn mini taartjes. Je hoeft ze niet aan te snijden, … Meer lezen

Amuse met avocadocrème en krabsalade

met 2 reacties

Langzaam worden overal weer de lichtjes in de bomen gehangen. De feestdagen zijn onmiskenbaar in aantocht. En zachtjes aan begin ik ook na te denken over feestelijke recepten voor tijdens de kerstdagen. Het eerste recept dat in me opkwam was … Meer lezen

Bladerdeeg kaashapjes met pesto

met Geen reacties

Kaas: een blokje uit het vuistje, op een boterham of cracker, gesmolten in of over een gerecht, je mag mij er voor wakker maken. En nu de dagen weer korter worden zet ik graag een kaasfondue of Vacherin Mont d’Or … Meer lezen

1 2 3 4 5 6 10