Geitenkaastaartjes
Hartige taartjes met geitenkaas, walnoten en tijm. In mini-variant leuk voor bij de borrel.
Hartige taartjes met geitenkaas, walnoten en tijm. In mini-variant leuk voor bij de borrel.
Traditioneel brood van bloem, yoghurt, een snuf zout en gebakken in een koekenpan. Simpel, snel en erg lekker.
Midden-Oosterse auberginepuree met kruiden en knoflook.
Heerlijk zachte kipsaté met de volle smaak van verse specerijen.
Frisse spread van avocado, Cottage cheese en amandel. Lekker op de boterham of op een toastje bij de borrel.
Een Franse klassieker met krokante korst en een vulling van spek, ham, kaas en eieren. Simpele ingrediënten, maar o zo lekker.
Heerlijk zachte broodjes gevuld met uienringen en kaas. Lekker met een kop soep, bij de borrel of zomaar tussendoor.
Lekkere snack voor bij de borrel.
Zachte, zoete dadels gevuld met chorizo en omwikkeld met spek.