Doorgaan naar inhoud
Logo Overetengesproken.nl
  • Home
  • ReceptenUitvouwen
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • RecensiesUitvouwen
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer infoUitvouwen
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Logo Overetengesproken.nl

Home  >  Borrelhapjes

Borrelhapjes

Heerlijke hapjes, bites en snacks voor op de borrelplank. Ideaal tijdens een feestje, verjaardag of een gezellig moment met elkaar.

Salmon melt is een variatie op de klassieke tuna melt. Ik geef je mijn recept met zalmsalade, zongedroogde tomaatjes en kappertjes.

Salmon melt

Heerlijke samosa's van knapperig bladerdeeg. Sneller dan zelf samosa deeg maken en je bakt ze in de oven. Wij zijn fan, maak ze snel en geniet.

Bladerdeeg samosa’s

Heerlijke sushi hapjes die je maakt in een (mini) muffinvorm. Feestelijk en erg lekker. Serveer als borrelhapje, voorgerecht of maaltijd.

Sushi hapjes

Kaaskoekjes - Hartige, brosse kaaskoekjes zoals je ze bij de banketbakker koopt. Met dit recept maak je ze zelf. Extra lekker met oude kaas.

Kaaskoekjes

Whipped feta - Zilt, romig en toch ook fris van smaak: whipped feta is een fantastische dip voor op de borrelplank. Je wilt het proeven!

Whipped feta

Paddenstoelenquiche - De aardse smaken van paddenstoelen en walnoten, zilt korstdeeg en verfijnde Gruyère. Deze quiche is één grote smaakbom.

Paddenstoelenquiche met gruyère en walnoten

Burrata met aardbeien - Zachte roomkaas met aardbeien gemarineerd in mousserende wijn, aardbeienjam en amandelschaafsel. Dit wil je proeven!

Burrata met aardbeien

3 makkelijke barbecue recepten - Zo geniet je van een relaxte bbq. Inclusief bonusrecepten voor kruidenboter en op de bbq gebakken broodjes.

3 makkelijke barbecue recepten

Tomatentartaar of vegetarische steak tartaar - Zo waanzinnig lekker dat zelfs verstokte carnivoren het vlees niet missen. Dit wil je proeven!

Tomatentartaar of vegetarische steak tartaar

Pasteitjes met eierragout - Lekkere variatie op de klassieke pasteibakjes met runder- of kipragout. Makkelijk te maken!

Pasteitjes met eierragout

Borrelhapje met filet americain - In een handomdraai zet je deze snack cups in steak tartaar stijl op tafel. Onweerstaanbaar lekker!

Borrelhapje met filet americain

Kaas en wijn - Mooie kaas-wijn paringen liften zowel de wijn als de kaas. Raak geïnspireerd, kies een wijn, mooie kaasjes en geniet...

Kaas en wijn, een heerlijke combinatie

Aperitiefplankje - Fingerfood om de eetlust op te wekken. Verrassend, lekker en je geeft er je etentje net even dat beetje extra mee.

Aperitiefplankje

Tortilla met tartaar van rivierkreeftjes - Verrassend voorgerechtje dat het ook goed doet op de borrelplank.

Tortilla met tartaar van rivierkreeftjes

Quiche met kaas, spek en ui - Franse, hartige taart met een brosse bodem. Makkelijk te maken, onweerstaanbaar lekker!

Quiche met kaas, spek en ui

Klassieke gazpacho - Verfrissende, koude soep van rauwe groenten met tomaat en komkommer als basis. Voedzaam, dorstlessend en zo gemaakt.

Klassieke gazpacho

Uienchutney met bier - Heerlijk zachte en zoete uien met een lichte ondertoon van bier. Heerlijk in combinatie met oude kaas.

Uienchutney met bier

Hummus van cannellinibonen en paddenstoelen - Hummus met een bijzondere twist. Romig, zacht en een heerlijk zilte touch. Dit wil je proeven!

Hummus van cannellinibonen en paddenstoelen

Tonijn tataki - Boterzachte tonijn geserveerd met een zilt sausje. Inclusief tips om duurzame tonijn te kopen.

Tonijn tataki

Kaaskoekjes van bladerdeeg - Een schaal vol kaaskoekjes, daar wordt iedereen toch blij van? Ik geef je het recept, kan je snel aan de slag.

Kaaskoekjes van bladerdeeg

Albondigas: Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus - Pittige gehaktballetjes. Heerlijk als tapas, snack, borrelhapje of over de pasta.

Albondigas: Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus

Paginanavigatie

1 2 3 … 5 Volgende paginaVolgende
Instagram Pinterest Facebook YouTube TikTok

Gangen

Ontbijt

Lunch

Borrelhapjes

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Bijgerechten & sauzen

IJs & desserts

Soorten

Barbecue

Brood & pizza

Drankjes

Koek & gebak

Ovengerechten

Pasta

Quiche & hartige taarten

Salades

Soep

Vegetarisch

Vis

Vlees

Recensies

Kook- & bakboeken

Restaurants & hotels

Specials

Basisrecepten

Uitgelicht

Wijn

Meer info

Over mij

Samenwerken

Contact

© 2014-2025 Overetengesproken.nl

Content van Overetengesproken.nl mag niet zonder voorafgaande toestemming elders worden gebruikt.

Belangstelling voor een foto of recept?
Neem contact op!

Disclaimer   |   Privacy- en cookieverklaring
  • Home
  • Recepten
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • Recensies
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer info
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Zoeken