Header Overetengesproken.nl

Chimichurri-rijstsalade

 |  2 reacties

Na de review van Eerlijk eten is het vandaag tijd om een recept uit het boek te maken. Hoewel er ontzettend veel lekkere recepten en aansprekende foto’s in het boek staan was de keuze dit keer niet moeilijk. Gelijk bij … Lees verder

Eerlijk eten

 |  Geen reacties

Eerlijk eten is geen doorsnee kookboek. De ondertitel verklapt het al een beetje: tachtig makkelijke recepten met fairtrade ingrediënten. Het is een kookboek met een missie en neemt je mee ‘…in de wereld van Eerlijk eten en het verhaal achter … Lees verder

Chachouka

 |  Geen reacties

Afgelopen vrijdag heb je mijn review van Veg! Van Hugh Fearnley-Whittingstall kunnen lezen. Vandaag een recept uit het boek en mijn ervaringen ermee. Hoewel ik niet veel Noord-Afrikaanse recepten heb, ben ik dol op de kruiden en specerijen die zij … Lees verder

Veg! – Hugh Fearnley-Whittingstall

 |  Geen reacties

Over Hugh Fearnley-Whittingstall Als ik heel eerlijk ben moet ik bekennen dat ik nog nooit van de beste man had gehoord tot ik Veg! van mijn ouders cadeau kreeg. Waarschijnlijk hebben meer mensen dat want gelijk op pagina 4 staat … Lees verder

Asperges met ricotta en prosciutto van Donna Hay

 |  Geen reacties

Afgelopen vrijdag heb je mijn review over simple dinners van Donna Hay kunnen lezen. Vandaag een recept uit het boek en mijn ervaringen ermee. Meer dan 140 gerechten en het een oogt nog lekkerder dan het ander. En alles is ook … Lees verder

Simple dinners – Donna Hay

 |  Geen reacties

Over Donna Hay Donna Hay is een Australische bestsellerauteur van kookboeken, heeft een eigen magazine, schrijft columns en maakt televisieprogramma’s. In Nederland is ze bijvoorbeeld te zien (geweest) op 24Kitchen. Haar roots liggen in de styling en dat merk je … Lees verder

Linzensalade van Yotam Ottolenghi

 |  Geen reacties

Afgelopen dinsdag schreef ik een review over Plenty van Yotam Ottolenghi. Vandaag een recept uit het boek en mijn ervaringen ermee. Het was nog best moeilijk een keuze te maken. Zoete-aardappelkoekjes, overvolle groentetaart, paddestoelenlasagne, knoflooksoep met verse harissa, perencrostini. Ohhh, … Lees verder

Plenty – Yotam Ottolenghi

 |  Geen reacties

Geef me een paar mooie kook- of bakboeken en je hebt uren geen kind aan me. Al dat moois en lekkers inspireert enorm om zelf aan de slag te gaan. Inmiddels zijn er zo ontzettend veel boeken dat je bijna … Lees verder

1 4 5 6 7