Header Overetengesproken.nl

Veggiestan van Sally Butcher

 |  Geen reacties

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten hou ik van kookboeken die net even een beetje anders zijn dan mainstream. Veggiestan van Sally Butcher is er zo eentje. De opvallende kaft met zwarte fluwelen vlakjes nodigt uit om het boek op te … Lees verder

Zwarterijstepap van Jamie Oliver

 |  4 reacties

Na de review van Jamie’s super food voor elke dag ben ik erg benieuwd hoe de recepten in de praktijk uitpakken. Vrijdag noemde ik al een paar heerlijke gerechten die ik zo zou willen maken. Maar omdat een goed begin … Lees verder

Jamie’s super food voor elke dag

 |  Geen reacties

Superfoods zijn hot. In tegenstelling tot onze dagelijkse voedingsmiddelen zouden superfoods hoge concentraties vitamines, mineralen en antioxidanten bevatten waardoor ze je gezondheid bevorderen. Voorbeelden van superfoods zijn gojibessen, kokosolie, kokoswater, hennepzaad, tarwegras, rauwe cacao en chiazaad. Of superfoods daadwerkelijk zoveel … Lees verder

Chimichurri-rijstsalade

 |  Geen reacties

Na de review van Eerlijk eten is het vandaag tijd om een recept uit het boek te maken. Hoewel er ontzettend veel lekkere recepten en aansprekende foto’s in het boek staan was de keuze dit keer niet moeilijk. Gelijk bij … Lees verder

Eerlijk eten

 |  Geen reacties

Eerlijk eten is geen doorsnee kookboek. De ondertitel verklapt het al een beetje: tachtig makkelijke recepten met fairtrade ingrediënten. Het is een kookboek met een missie en neemt je mee ‘…in de wereld van Eerlijk eten en het verhaal achter … Lees verder

Chachouka

 |  Geen reacties

Afgelopen vrijdag heb je mijn review van Veg! Van Hugh Fearnley-Whittingstall kunnen lezen. Vandaag een recept uit het boek en mijn ervaringen ermee. Hoewel ik niet veel Noord-Afrikaanse recepten heb, ben ik dol op de kruiden en specerijen die zij … Lees verder

Veg! – Hugh Fearnley-Whittingstall

 |  Geen reacties

Over Hugh Fearnley-Whittingstall Als ik heel eerlijk ben moet ik bekennen dat ik nog nooit van de beste man had gehoord tot ik Veg! van mijn ouders cadeau kreeg. Waarschijnlijk hebben meer mensen dat want gelijk op pagina 4 staat … Lees verder

Asperges met ricotta en prosciutto van Donna Hay

 |  Geen reacties

Afgelopen vrijdag heb je mijn review over simple dinners van Donna Hay kunnen lezen. Vandaag een recept uit het boek en mijn ervaringen ermee. Meer dan 140 gerechten en het een oogt nog lekkerder dan het ander. En alles is ook … Lees verder

Simple dinners – Donna Hay

 |  Geen reacties

Over Donna Hay Donna Hay is een Australische bestsellerauteur van kookboeken, heeft een eigen magazine, schrijft columns en maakt televisieprogramma’s. In Nederland is ze bijvoorbeeld te zien (geweest) op 24Kitchen. Haar roots liggen in de styling en dat merk je … Lees verder

1 2 3 4 5 6