Header Overetengesproken.nl

Kleine taartjes van Meike Schaling

 |  Geen reacties

Tijdens vakantie in Frankrijk loop ik altijd verlekkerd langs de etalages van patisseriewinkels. Het liefst zou ik al dat lekkers proeven… Gelukkig hoeven we voor echte Franse patisserie niet persé naar Frankrijk: Petit gâteau in Amsterdam is daarin gespecialiseerd. Ze … Lees verder

Samosa’s

 |  Geen reacties

Onlangs heb je mijn review van Mini mania, exquise kleine hapjes. Zoet, hartig en vega kunnen lezen. Vandaag deel ik mijn ervaringen met één van de recepten uit het boek. Zoals ik al in mijn review schreef is Mini mania multi-functioneel. De … Lees verder

Mini mania van Ilse König

 |  Geen reacties

Verlekkerd door de mooie en smakelijk ogende hapjes op de voorzijde pakte ik Mini mania, exquise kleine hapjes. Zoet, hartig en vega op en bekeek de achterzijde. Small is the new big; Maxi-smaak in miniformaat en Voor beginners en gevorderden las … Lees verder

Bourekas met tonijn, olijven en rode paprika

 |  Geen reacties

Vrijdag heb je mijn review van Kaneel & Kardemom, Joodse baktradities van New York tot Tel Aviv kunnen lezen. Vandaag deel ik mijn ervaringen met één van de recepten uit het boek. Na lang wikken en wegen heb ik gekozen voor … Lees verder

Kaneel & Kardemom van Anne Shooter

 |  Geen reacties

Komende zondag begint Heel Holland Bakt weer. Dat wordt dus kijken hoe de kandidaten het er vanaf brengen en ons verlekkeren aan al het lekkers dat ze maken. En voor iedereen die ook zin heeft om aan de bak te … Lees verder

Big BLT burger

 |  Geen reacties

Vrijdag vertelde ik je over de nieuwe aanwinst in mijn boekenkast: De beste burgers van Martin Kintrup. Vandaag maak ik één van de vele burgers die werden beschreven: de Big BLT burger. Zoals ik vrijdag al schreef staat het boek … Lees verder

De beste burgers van Martin Kintrup

 |  Geen reacties

Homemade burgergeluk. ‘Burgermeester’ Martin Kintrup neemt je met 40 fantastische recepten mee op een reis door de wereld van foodtrucks en -festivals. Aldus de beschrijving op de achterzijde van het boek. Nou, dan heb je mijn aandacht te pakken! Want … Lees verder

Hartige griesmeelcake

 |  2 reacties

Vrijdag heb je mijn review van ‘Kardemom en andere exotische specerijen’ van Chetna Makan kunnen lezen. Vandaag maak ik één van de vele recept uit dit schitterende bakboek: hartige griesmeelcake. Omdat ik gek ben op het bakken van taarten en gebak … Lees verder

Kardemom en andere exotische specerijen van Chetna Makan

 |  Geen reacties

Chetna Makan deed in 2014 mee aan The Great British Bake Off, de Engelse Heel Holland Bakt. Met haar bijzondere baksels haalde de geboren Indiase de halve finale. Door haar Indiase achtergrond bleek ze perfect in staat kruiden en specerijen … Lees verder

1 2 3 4 5