Header Overetengesproken.nl

Portobello gevuld met tomaat en feta

 |  2 reacties

Puur & Lichter, het nieuwe kookboek van Pascale Naessens en William Cortvriendt, staat boordevol lekkere en gezonde recepten. Na mijn review van het kookboek afgelopen vrijdag ga ik vandaag aan de slag met één van de recepten uit het boek. … Lees verder

Puur & Lichter van Pascale Naessens en William Cortvriendt

 |  Geen reacties

Eten wat je lekker vindt, boordevol energie en goed in je vel zitten en toch een slank lichaam hebben. Een onbereikbaar ideaal? Volgens Pascale Naessens en William Cortvriendt niet. In Puur & Lichter bundelen ze hun kennis en laten ze … Lees verder

Sitostick uit Vet lekker van Danny Jansen

 |  Geen reacties

Twee weken geleden lag daar ineens Vet lekker, het nieuwe kookboek van Danny Jansen, bij mij op de mat. Nederlandse street food cultuur: de geschiedenis & recepten. Ik kon me niet inhouden en heb het boek gelijk van voren naar … Lees verder

Portobellosaté met pindasaus van Rita Serano

 |  Geen reacties

Afgelopen vrijdag heb je mijn review van 7 ingrediënten vegan kunnen lezen. Zoals gebruikelijk heb ik een recept uit dit boek geprobeerd en vandaag deel ik mijn ervaringen met je. Mijn oog viel al snel op portobellosaté met pindasaus. Het leek … Lees verder

7 ingredienten vegan van Rita Serano

 |  2 reacties

Iedere keer opnieuw laten onderzoeken zien dat we er goed aan doen meer groenten en plantaardig voedsel te eten. Voor de groenteadepten en creatievelingen onder ons waarschijnlijk geen probleem. Maar ik weet regelmatig niet wat ik nu weer met die … Lees verder

Tartelettes van Petit Gâteau

 |  4 reacties

Vrijdag heb je mijn review van Kleine taartjes kunnen lezen. Vandaag deel ik mijn ervaringen met één van de recepten uit het boek. Er staat zóveel lekkers in het boek dat het nog best moeilijk was een keuze te maken. Uiteindelijk … Lees verder

Kleine taartjes van Meike Schaling

 |  Geen reacties

Tijdens vakantie in Frankrijk loop ik altijd verlekkerd langs de etalages van patisseriewinkels. Het liefst zou ik al dat lekkers proeven… Gelukkig hoeven we voor echte Franse patisserie niet persé naar Frankrijk: Petit gâteau in Amsterdam is daarin gespecialiseerd. Ze … Lees verder

Samosa’s

 |  Geen reacties

Onlangs heb je mijn review van Mini mania, exquise kleine hapjes. Zoet, hartig en vega kunnen lezen. Vandaag deel ik mijn ervaringen met één van de recepten uit het boek. Zoals ik al in mijn review schreef is Mini mania multi-functioneel. De … Lees verder

Mini mania van Ilse König

 |  Geen reacties

Verlekkerd door de mooie en smakelijk ogende hapjes op de voorzijde pakte ik Mini mania, exquise kleine hapjes. Zoet, hartig en vega op en bekeek de achterzijde. Small is the new big; Maxi-smaak in miniformaat en Voor beginners en gevorderden las … Lees verder

1 2 3 4 5 6