Header Overetengesproken.nl

Geroosterde aubergine met feta, tahina en citroenrasp

 |  Geen reacties

Vorige week schreef ik over SOUQ en Onder de Mediterrane zon. Ik beloofde je om deze week aan de slag te gaan met een recept. Hoewel mijn oog al snel viel op de aubergine met feta, tahina en citroenrasp in … Lees verder

SOUQ en Onder de Mediterrane zon van Nadia en Merijn

 |  Geen reacties

Buitenlandse keukens, hier thuis zijn we er gek op. Frans, Italiaans, Thais, Indiaas maar ook de Arabische keuken eten we heel graag. Het fijne van de Arabische keuken vind ik dat die bij uitstek geschikt is om een uitgebreide tapas … Lees verder

Burgers met pistachenoten en yoghurtsaus met sumak

 |  Geen reacties

Afgelopen vrijdag heb je mijn review van SIMPEL het nieuwe kookboek van Yotam Ottolenghi kunnen lezen. Vandaag deel ik mijn ervaringen met een recept uit dit mooie boek. Eigenlijk wilde ik alles wel maken maar dat gaat niet lukken natuurlijk. … Lees verder

SIMPEL van Yotam Ottolenghi

 |  Geen reacties

Gister verscheen wereldwijd het nieuwe kookboek van Yotam Ottolenghi: SIMPEL. Ik heb het boek inmiddels in huis en als echte Yotam fan heb ik het boek natuurlijk direct van A-Z doorgebladerd. En ja hoor, het is hem weer gelukt: dit … Lees verder

Portobello gevuld met tomaat en feta

 |  2 reacties

Puur & Lichter, het nieuwe kookboek van Pascale Naessens en William Cortvriendt, staat boordevol lekkere en gezonde recepten. Na mijn review van het kookboek afgelopen vrijdag ga ik vandaag aan de slag met één van de recepten uit het boek. … Lees verder

Puur & Lichter van Pascale Naessens en William Cortvriendt

 |  Geen reacties

Eten wat je lekker vindt, boordevol energie en goed in je vel zitten en toch een slank lichaam hebben. Een onbereikbaar ideaal? Volgens Pascale Naessens en William Cortvriendt niet. In Puur & Lichter bundelen ze hun kennis en laten ze … Lees verder

Sitostick uit Vet lekker van Danny Jansen

 |  Geen reacties

Twee weken geleden lag daar ineens Vet lekker, het nieuwe kookboek van Danny Jansen, bij mij op de mat. Nederlandse street food cultuur: de geschiedenis & recepten. Ik kon me niet inhouden en heb het boek gelijk van voren naar … Lees verder

Portobellosaté met pindasaus van Rita Serano

 |  Geen reacties

Afgelopen vrijdag heb je mijn review van 7 ingrediënten vegan kunnen lezen. Zoals gebruikelijk heb ik een recept uit dit boek geprobeerd en vandaag deel ik mijn ervaringen met je. Mijn oog viel al snel op portobellosaté met pindasaus. Het leek … Lees verder

7 ingredienten vegan van Rita Serano

 |  2 reacties

Iedere keer opnieuw laten onderzoeken zien dat we er goed aan doen meer groenten en plantaardig voedsel te eten. Voor de groenteadepten en creatievelingen onder ons waarschijnlijk geen probleem. Maar ik weet regelmatig niet wat ik nu weer met die … Lees verder

1 2 3 4 5