Pittige bloemkool couscous
Leuk en verrassend gerecht van bloemkool, rul gebakken gehakt en op smaak gemaakt met heerlijk pittige kruiden.
Leuk en verrassend gerecht van bloemkool, rul gebakken gehakt en op smaak gemaakt met heerlijk pittige kruiden.
Lekker luchtige borrelhapjes met een krokante buitenkant en een ietwat zachte binnenkant. Zóó lekker!
Lekkere snack van kabeljauw, rode currypasta, sperziebonen, koriander. Extra lekker met een dipsaus van zoete chilisaus en gehakte pinda’s.
Zelf currypasta maken van verse kruiden en specerijen is helemaal niet moeilijk. Dit recept legt het je uit.
Mexicaanse dipsaus voor nacho’s maar ook lekker als bijgerecht bij burrito’s, taco’s en andere Mexicaanse gerechten.
Krokant en goudbruin gebakken stukjes courgette. Lekker als borrelhapje of tapas maar ook perfect als verrassend voor- of bijgerecht.
Feestelijk bijgerecht op basis van aardappelpuree en Parmezaanse kaas. Ook lekker met verse tuinkruiden.
Lekker bijgerecht met de frisse en zoete smaken van appel, rozijn en kaneel. Bijna alsof je een stukje appeltaart op je bord hebt!
Door de rucola, walnoten en walnootolie heeft deze pesto een heerlijke notensmaak. Mooie variant op de klassieke pesto.