Doorgaan naar inhoud
Logo Overetengesproken.nl
  • Home
  • ReceptenUitvouwen
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • RecensiesUitvouwen
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer infoUitvouwen
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Logo Overetengesproken.nl

Home  >  Bijgerechten & sauzen  >  Pagina 3

Bijgerechten & sauzen

De lekkerste bijgerechten en sauzen die je maaltijd of etentje compleet maken. Van eenvoudig tot feestelijk, kies iets lekkers en ga aan de slag.

Gekarameliseerde uien - Makkelijk recept voor heerlijk zachte, zoete en goudbruine uien. Een echte smaakverrijker bij veel gerechten.

Gekarameliseerde uien

Tortilla van rijst - Heerlijke variatie op de Spaanse tortilla en de Indonesische opgebakken rijst met ketjap. Ideaal om restjes rijst mee op te maken.

Tortilla van rijst

Tutti frutti - Gedroogd fruit in een heerlijke saus met smaakvolle specerijen. Kan zowel warm als koud worden gegeten. Lekker als bijgerecht of dessert.

Tutti frutti

Soepstengels of grissini - Heerlijk bij soep of een borrel. Met dit recept maak jij ze voortaan zelf. En extra lekker door toegevoegde Parmezaanse kaas.

Soepstengels of grissini

Paneer pakoras met mango chutney - Indiase gefrituurde snack in een krokant jasje van kikkererwtenmeel, verse knoflook, verse gember en geurige specerijen.

Paneer pakoras met mango chutney

Kruidenboter - Homemade kruidenboter: super lekker en zó easy om te maken. Uitsluitend met verse en pure ingrediënten. Heb je deze kruidenboter eenmaal geproefd dan wil je niet meer anders!

Kruidenboter

Jerk marinade - Gepeperde Jamaicaanse marinade. Door de heerlijke geur en smaak waan je je echt even in Caribische sferen.

Jerk marinade

Portobellosaté met pindasaus

Portobellosaté met pindasaus

Tabouleh is een simpele maar zeer smaakvolle Arabische salade van bulgur, peterselie, munt, lente-ui, tomaat en komkommer. En natuurlijk rijkelijk overgoten met een dressing van olijfolie, citroensap, knoflook en baharat, een oosters kruidenmengsel.

Tabouleh

Geroosterde pastinaak of pastinaak frietjes - Smaakvolle frietjes maar dan van groente. Leuke en lekkere manier om groente te eten.

Geroosterde pastinaak of pastinaak frietjes

Homemade ketchup zonder suiker - Met dit recept maak je zelf de lekkerste ketchup. Van verse tomaten en zonder toevoeging van suiker!

Homemade ketchup

Balsamicostroop - Heel makkelijk zelf te maken en binnen enkele minuten klaar! Lekker bij kaas, vlees en salades.

Balsamicostroop

Waldorfsalade - Heerlijke salade van knolselderij, appel, walnoot en rozijnen. Super simpel maar o zo lekker. Met recht al meer dan 125 jaar een klassieker!

Waldorfsalade

Hartige muffins - Heerlijk smeuïge muffins met de hartige smaak van gorgonzola. Lekker bij de borrel, een buffet of een kop soep. Onweerstaanbaar lekker!

Hartige muffins

Zelf kaassaus maken - Ik leg je uit hoe heel eenvoudig zelf de allerlekkerste kaassaus maakt. Inclusief mijn geheime ingrediënt!

Zelf kaassaus maken

Gevulde courgette - Makkelijk en snel te maken groentegerecht van courgette, ui, knoflook, ei en kaas. Weinig ingrediënten maar super smaakvol!

Gevulde courgette

Huzarensalade - Onmisbaar bij een (koud) buffet maar ook lekker als lunch of hapje tussendoor. Lekker fris door de fijngesneden appel.

Huzarensalade

Samosa's - Indiase snack van krokant deeg gevuld met een mengsel van aardappel, ui, doperwten en heerlijke kruiden en specerijen.

Samosa’s

Gepofte aardappel - Gevuld met ui, crème fraîche, spek en wat kaas. Niet in zilverfolie maar ingesmeerd met olie en op hoge temperatuur gegaard in de oven.

Gepofte aardappel

Rundvlees mini-pie - Hartige taartjes van krokant bladerdeeg met een rijke vulling van stoofvlees, rode wijn, champignons, uitgebakken spekjes en ui.

Rundvlees mini-pie

Gevuld plat brood - Gek op de Arabische keuken? Maak dan vooral eens dit lekkere plat brood gevuld met gehakt en op smaak gebracht met ras el hanout.

Gevuld plat brood

Paginanavigatie

Vorige paginaVorige 1 2 3 4 5 6 Volgende paginaVolgende
Instagram Pinterest Facebook YouTube TikTok

Gangen

Ontbijt

Lunch

Borrelhapjes

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Bijgerechten & sauzen

IJs & desserts

Soorten

Barbecue

Brood & pizza

Drankjes

Koek & gebak

Ovengerechten

Pasta

Quiche & hartige taarten

Salades

Soep

Vegetarisch

Vis

Vlees

Recensies

Kook- & bakboeken

Restaurants & hotels

Specials

Basisrecepten

Uitgelicht

Wijn

Meer info

Over mij

Samenwerken

Contact

© 2014-2025 Overetengesproken.nl

Content van Overetengesproken.nl mag niet zonder voorafgaande toestemming elders worden gebruikt.

Belangstelling voor een foto of recept?
Neem contact op!

Disclaimer   |   Privacy- en cookieverklaring
  • Home
  • Recepten
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • Recensies
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer info
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Zoeken