Header Overetengesproken.nl

Asperges met ricotta en prosciutto van Donna Hay

 |  Geen reacties

Afgelopen vrijdag heb je mijn review over simple dinners van Donna Hay kunnen lezen. Vandaag een recept uit het boek en mijn ervaringen ermee. Meer dan 140 gerechten en het een oogt nog lekkerder dan het ander. En alles is ook … Lees verder

Eiersalade

 |  Geen reacties

Eén ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei. Wie is er niet groot geworden met dit oude paasliedje. En dan op 1e paasdag ’s ochtends al vroeg wakker zijn omdat je paaseieren … Lees verder

Verse pesto

 |  Geen reacties

Doorgaans eten we toch zeker wel 1x per week pasta. En dan is zelfgemaakte spaghetti met zelfgemaakte pesto een absolute favoriet. En als ik dan toch bezig ben maak ik gelijk wat extra pesto zodat ik later die week bijvoorbeeld … Lees verder

Stoofpeertjes

 |  Geen reacties

Zodra de Gieser Wildeman in het najaar weer verkrijgbaar zijn moet ik ze maken: stoofpeertjes. De warme, zoete geur die tijdens het stoven in huis hangt is gewoon genieten. En dan heb je nog niet eens een hapje geproefd. Door … Lees verder

Aardappelsoufflé

 |  Geen reacties

Tijdens een etentje wil ik niet dat er te weinig eten op tafel staat. Een aardappelschotel vind ik dan altijd een uitkomst. Staat gezellig op tafel en iedereen kan naar wens opscheppen. En voor de grote eters onder ons is … Lees verder

Verse ovenfriet

 |  Geen reacties

Soms heb ik gewoon zin ik een portie friet met mayonaise. Nou hebben wij geen frituurpan en naar de snackbar gaan vind ik vaak net even teveel moeite. Dan dus ovenfriet. Om mijn lekkere trek te stillen heb ik zowel … Lees verder

Verse mayonaise

 |  4 reacties

Na het lang voor me uit te hebben geschoven, ben ik nu dan toch maar eens zelf mayonaise gaan maken: dat had ik veel eerder moeten doen. Ik dacht altijd dat het lastig zou zijn. Dus echt niet! En zo … Lees verder

1 7 8 9 10