Header Overetengesproken.nl

Luchtige beurre noisette of bruine boter

met Geen reacties

Fenomenale smaaksensatie die verrassend makkelijk te maken is. Ik geef je het recept…

Lamsburger

met Geen reacties

Een goede lamsburger is zo ontzettend lekker. Ik leg precies uit hoe je ‘m maakt. Ga aan de slag en geniet!

Gegrilde maiskolven

met Geen reacties

Verrassend lekker en licht pittig Mexicaans gerecht. Kan zowel op de bbq als in de grillpan worden gemaakt.

Snelle satésaus met pindakaas en soto kruiden

met Geen reacties

Satésaus of pindasaus gaat er bij mij altijd wel in. Over een fijne saté ajam van de BBQ of om lekker te dippen met een stukje stokbrood of wat kroepoek. Ik vind het alleen vaak zo’n gedoe om satésaus te … Lees meer

Geroosterde bospeen met tahini-dressing en bospeensalsa

met Geen reacties

De zomer is aan in Nederland en hoe! Er is officieel sprake van een hittegolf en met de gemeten 39,3ºC in Eindhoven is het hitterecord uit 1944 gesneuveld. Na morgen schijnt er verkoeling aan te komen maar het blijft komende … Lees meer

Hete kipspiesjes

met Geen reacties

Vandaag heb ik toch een heerlijk borrelhapje voor jullie: hete kipspiesjes. Makkelijk te maken, zowel warm als koud erg lekker en weer eens wat anders dan een kaasje of nootjes bij de borrel. Ook heel fijn: je hebt er geen … Lees meer

Kruidenboter

met Geen reacties

Kruidenboter eet ik het hele jaar door maar zeker in de zomer mag het niet ontbreken in mijn koelkast. Gelukkig is het super simpel om kruidenboter zelf te maken en heb ik de ingrediënten eigenlijk altijd wel in huis. Dus … Lees meer

Kipspiezen met jerk marinade

met Geen reacties

Afgelopen jaren heb ik al een aantal lekkere barbecue recepten gedeeld. En onlangs nog een heerlijke portobellosaté met pindasaus. Met het barbecue-seizoen in volle gang heb ik er vandaag weer eentje voor je: kipspiezen met jerk marinade. De marinade is … Lees meer

Portobellosaté met pindasaus van Rita Serano

met Geen reacties

Afgelopen vrijdag heb je mijn review van 7 ingrediënten vegan kunnen lezen. Zoals gebruikelijk heb ik een recept uit dit boek geprobeerd en vandaag deel ik mijn ervaringen met je. Mijn oog viel al snel op portobellosaté met pindasaus. Het leek … Lees meer

1 2 3