Texel

Wat leuk dat je link in de stories van VVV Texel hebt gevolgd. Ik heb je laten zien waar ik authentiek Texelse mosterd, lamsvlees en schapenkaas heb geshopt. Wat ik ermee ga maken? Onder andere pasteitjes met lamsragout. Leuk om te serveren als voorafje tijdens de feestdagen. Zodra ik het recept heb uitgewerkt deel ik het op mijn website. Maar niet alleen het recept, ook de verhalen en passie achter deze mooie ambachtelijke producten deel ik met je.

=> Mijn recept voor pasteitjes met ragout van lamsvlees staat inmiddels online. Ga je het maken?

Sla de link dus vooral op of volg me op Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven. Bekijk mijn nieuwste recepten via de homepage van Overetengesproken.nl of zoek via het menu bovenaan de pagina naar specifieke recepten.

Nu alvast meer weten? Onderstaand geef ik je de linkjes naar de bedrijven. Stuk voor stuk de moeite waard om te bezoeken als je op Texel bent. Of je bestelt nu alvast online want waarom zou je wachten tot een volgende vakantie?

Mosterdmakerij Texel

Schapenbedrijf De Waddel

Dapper Texel

Kaasboerderij Wezenspyk

Schapenmuseum

Texelse recepten

Mijn liefde voor Texel zit diep: ik kom er al van kinds af aan. Eerst met mijn ouders en opa en oma, later heb ik de liefde overgedragen op Michel. We komen er nog altijd graag en sinds 2019 ben ik jurylid van Texel Culinair. Meer weten over mijn band met Texel en dit jaarlijkse culinaire event? Lees mijn blog en wie weet zien we elkaar tijdens Texel Culinair 2022?

Uiteraard kon ik het niet laten en werkte een paar Texelse recepten uit voor op mijn blog. Klik op een foto en je gaat rechtstreeks naar het betreffende recept.