In de Wokbijbel staan meer dan 200 wokrecepten om direct mee aan de slag te gaan. Lees mijn recensie en ontdek dat je de Wokbijbel wilt hebben!

Ontdek de Wokbijbel van Noni Kooiman

Boordevol met de lekkerste wokgerechten is de Wokbijbel een regelrechte uitnodiging om thuis volop te experimenteren met wokken. Lees mijn recensie en ontdek dat je de Wokbijbel wilt hebben!

Wat is wokken?

Wokken is een gezonde en smakelijke Aziatische kooktechniek. Op hoge temperatuur worden ingrediënten gewokt (gebakken) in een speciale pan: de wok. Een wok kenmerkt zich door een ronde bodem met hoge, schuine zijkanten waardoor de hitte gelijkmatig wordt verdeeld. Door de vorm zijn de ingrediënten snel gaar en kunnen gerechten makkelijk geschud of geroerd worden.

Gerechten bereidt in de wok zijn geliefd over de hele wereld. Ook in Nederland is wokken populair en in veel huishoudens is tegenwoordig wel een wok te vinden.

In de Wokbijbel staan meer dan 200 wokrecepten om direct mee aan de slag te gaan. Lees mijn recensie en ontdek dat je de Wokbijbel wilt hebben!

De Wokbijbel van Noni Kooiman

Om ons te inspireren schreef Noni Kooiman de Wokbijbel. Met meer dan 200 recepten speciaal voor de wok is het kookboek met recht een Wokbijbel te noemen. Naast alle recepten geeft Noni ook volop tips over de verschillende soorten wokken die er zijn, de ingrediënten, de snijtechnieken en bijvoorbeeld het creëren van wok hei. Wok hei is die bijzondere en specifieke smaak die een gerecht krijgt als de vlam even over de ingrediënten gaat.

In de Wokbijbel staan meer dan 200 wokrecepten om direct mee aan de slag te gaan. Lees mijn recensie en ontdek dat je de Wokbijbel wilt hebben!

Recepten in de Wokbijbel

Om je een indruk te geven van de recepten: noedels met paddestoelen en knapperige bosui, sticky tempeh (check hier mijn recept met slechts 2 ingrediënten) en sambal goreng boontjes. Maar ook bami goreng, zoetzure kip met ananas en paprika, Mongolian beef, Surinaamse bakkeljauw en heilbot met tomaat.

Natuurlijk staan er ook recepten in voor salades en sauzen. Denk aan pittige taugé-komkommersalade, salade van rode biet, ui en jalapeño-peper en salade van wortel en pinda. Mijn favoriete recept is denk ik roerei met tomaat. Doet me heel erg denken aan een gerecht dat mijn moeder vroeger weleens voor ons maakte. Met wat hete crispy chili olie erop is het pure comfort food.

Ga snel aan de slag…

Met de Wokbijbel in huis leer je de kunst van het wokken en ontbreekt het je niet meer aan wok inspiratie. Ontdek heerlijke wokgerechten en ga direct aan de slag. Bestel snel via onderstaande link en je hebt de Wokbijbel morgen al in huis…

De wokbijbel is mij toegestuurd.
Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *