Maaltijdsalade met avocado, blauwe kaas en pecannoten
Makkelijke maaltijdsalade die binnen 10 minuten op tafel staat. Heerlijke combinatie van romige avocado, pittige blauwe kaas en knapperige pecannoten. Ideaal als gezonde lunch of avondmaaltijd.
Direct naar het recept
Maaltijdsalade met avocado, blauwe kaas en pecannoten
Ingrediënten:
- 100 gr veldsla
- 100 gr Danish blue
- 20 pecannoten
- 1 avocado
- handje snacktomaatjes
- komkommer
- olijfolie
Bewaren
Leestip: Eiwitpoeder: nuttig of overbodig? Lees mijn uitleg en vorm je eigen mening…
Aan de slag:
- Verdeel de veldsla over de borden.
- Snij de tomaat, komkommer en avocado in stukjes. Breek de pecannoten in de lengte doormidden en verdeel alles over de veldsla.
- Verkruimel de blauwe kaas over de maaltijdsalade, drizzle er wat olijfolie over en serveer.Eet smakelijk!
Deel dit recept:
Tips:
- Gebruik ook eens walnoot in plaats van pecannoot. Erg lekker!
- Voor grote eters kan je er een kopje soep bij geven of stukjes vers brood. Ik maak er graag naan, plat brood of Iers sojabrood bij.
Gratis de nieuwste recepten in je mailbox?
Schrijf je hier gelijk in!