Makkelijke maaltijdsalade die binnen 10 minuten op tafel staat. Heerlijke combinatie van romige avocado, pittige blauwe kaas en knapperige pecannoten. Vers, vol smaak en perfect als lunch of avondmaaltijd.

Maaltijdsalade met avocado, blauwe kaas en pecannoten

Makkelijke maaltijdsalade die binnen 10 minuten op tafel staat. Heerlijke combinatie van romige avocado, pittige blauwe kaas en knapperige pecannoten. Ideaal als gezonde lunch of avondmaaltijd.
Direct naar het recept
Makkelijke maaltijdsalade die binnen 10 minuten op tafel staat. Heerlijke combinatie van romige avocado, pittige blauwe kaas en knapperige pecannoten. Vers, vol smaak en perfect als lunch of avondmaaltijd.

Maaltijdsalade met avocado, blauwe kaas en pecannoten

Geef je waardering

Ingrediënten: 

  • 100 gr veldsla
  • 100 gr Danish blue
  • 20 pecannoten
  • 1 avocado
  • handje snacktomaatjes
  • komkommer
  • olijfolie
Bewaren

Leestip: Eiwitpoeder: nuttig of overbodig? Lees mijn uitleg en vorm je eigen mening…

Aan de slag:

  • Verdeel de veldsla over de borden.
  • Snij de tomaat, komkommer en avocado in stukjes. Breek de pecannoten in de lengte doormidden en verdeel alles over de veldsla.
    Makkelijke maaltijdsalade die binnen 10 minuten op tafel staat. Heerlijke combinatie van romige avocado, pittige blauwe kaas en knapperige pecannoten. Vers, vol smaak en perfect als lunch of avondmaaltijd.
  • Verkruimel de blauwe kaas over de maaltijdsalade, drizzle er wat olijfolie over en serveer.
    Eet smakelijk!

Deel dit recept:

Tips:

  1. Gebruik ook eens walnoot in plaats van pecannoot. Erg lekker!
  2. Voor grote eters kan je er een kopje soep bij geven of stukjes vers brood. Ik maak er graag naan, plat brood of Iers sojabrood bij.

Gratis de nieuwste recepten in je mailbox?

Schrijf je hier gelijk in!

Mariette is een gepassioneerd kookliefhebber met een voorliefde voor kleurrijke gerechten en makkelijk verkrijgbare ingrediënten. Van jongs af aan is de keuken haar favoriete plek. Op Overetengesproken.nl deelt ze recepten en praktische tips, trucs en culinaire inspiratie. Oog voor duurzaamheid en diervriendelijke ingrediënten heeft ze van huis uit meegekregen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardeer dit recept