Header Overetengesproken.nl
Kruidenboter

Kruidenboter

met Geen reacties
121 Shares

Kruidenboter eet ik het hele jaar door maar zeker in de zomer mag het niet ontbreken in mijn koelkast. Gelukkig is het super simpel om kruidenboter zelf te maken en heb ik de ingrediënten eigenlijk altijd wel in huis. Dus mocht ik toch eens zonder zitten dan is een nieuwe portie snel gemaakt.

Tegenwoordig gebruik ik graag grasboter voor mijn kruidenboter. Deze is net even iets smeuïger en smaakvoller dan gewone roomboter. En voor nog meer smaak gebruik ik Herbamare in plaats van gewoon zout. Herbamare is zeezout waaraan 14 verschillende biologische groenten, tuinkruiden en specerijen zijn toegevoegd. En dat proef je. Het geeft net dat beetje extra waardoor je echt een waanzinnige kruidenboter op tafel zet!
Kruidenboter - Homemade kruidenboter: super lekker en zó easy om te maken. Uitsluitend met verse en pure ingrediënten. Heb je deze kruidenboter eenmaal geproefd dan wil je niet meer anders!

Kruidenboter

Homemade kruidenboter: super lekker en zó easy om te maken. Uitsluitend met verse en pure ingrediënten. Heb je deze kruidenboter eenmaal geproefd dan wil je niet meer anders!
Hoeveelheid 1 schaaltje kruidenboter

Ingrediënten

  • biologische grasboter, kamertemperatuur
  • verse bieslook, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook
  • A. Vogel Herbamare

Aan de slag

  1. Roer de roomboter samen met wat bieslook los. Knijp er een teentje knoflook bij en breng op smaak met Herbamare.

  2. Schep de kruidenboter in een schaaltje of spuit er met behulp van een spuitzak met kartel-mondstuk een mooie rozet van. Bewaar tot gebruik in de koelkast en garneer vlak voor gebruik met wat bieslook.

    Eet smakelijk!

Dit recept bevat een toegestuurd product (A. Vogel Herbamare).
Lees voor meer informatie mijn disclaimer.


Naast deze website ben ik ook aanwezig op social media.
Volg jij mij al via Instagram, Facebook of Pinterest?

Heb je een recept van mijn blog gemaakt? Superleuk als je het deelt op social media! Tag @overetengesproken.nl zodat ik het niet mis. Een reactie in de comments onder het recept is natuurlijk ook altijd leuk.

Meld je ook aan voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten.

Laat een reactie achter

Recept waardering