Header Overetengesproken.nl

3D diner met Le Petit Chef

met Geen reacties

‘Novotel Amsterdam Schiphol Airport nodigt je van harte uit voor een unieke en geanimeerde private dining-ervaring met heerlijk eten én entertainment. Ben je erbij?‘ Zo’n uitnodiging laat ik natuurlijk niet voorbij gaan. Ben jij net zo benieuwd naar het 3D diner met Le Petit Chef … Lees meer

Shakerato

met Geen reacties

Verfrissende Italiaanse koffieshake met een mooie schuimlaag en een lekkere scheut amaretto erin. Leuk om te maken, nog leuker om te drinken.

Drinkyoghurt

met 2 reacties

Frisse drank van yoghurt en fruit. Met dit recept maak jij voortaan zelf de lekkerste suikervrije drinkyoghurt met verse ingrediënten.

Marsepein

met 6 reacties

Zoete lekkernij van fijn gemalen amandelen en poedersuiker. Wordt veel gebruikt bij het maken en decoreren van gebak en bonbons.

Mugcake

met 3 reacties

Makkelijk ontbijtrecept van banaan, ei en havermout. Extra lekker door de toegevoegde speculaaskruiden. Wanneer ontbijt jij met deze warme cake?

Ontbijttaartjes

met 2 reacties

Met deze feestelijke ontbijttaartjes start je de dag perfect. Friszoet van smaak en lekker vullend door de noten, vruchten en zaden.

Focaccia

met 2 reacties

Heerlijk knapperig en luchtig Italiaans brood. Vol van smaak door olijfolie, verse tomaat, rozemarijn en grof zeezout. Dit brood wil je vaker!

Kruidenthee

met Geen reacties

In dit blog leg ik uit wat het verschil is tussen gewone en kruidenthee, bespreek enkele kruidentheeën en vertel wat ze voor je kunnen doen.