Header Overetengesproken.nl
Happy 2015

Happy 2015

met Geen reacties
0 Shares

Een heel mooi, gelukkig, gezond en liefdevol 2015 gewenst!

Een nieuw jaar is reden om vooral vrolijk vooruit te kijken. Toch wil ik nog heel even terugkijken op de afgelopen weken. Nog maar zo’n 7 weken geleden is op 14 november overetengesproken.nl live gegaan. Wat een leuke en lieve reacties heb ik van jullie ontvangen. Heel erg bedankt daarvoor!

Voor 2015 zit ik vol met plannen. Zo komt er een rubriek waarin ik kookboeken bespreek. Natuurlijk kan ik niet om de populaire kookboeken heen, maar ik ga ook op zoek naar minder bekende maar zeker zo interessante boeken. Verder zullen er regelmatig themaweken komen en komt er aandacht voor productkennis, achtergronden, technieken en uiteraard vergeet ik de tips & trucs niet.

Happy 2015 - Een heel mooi, gelukkig, gezond en liefdevol 2015 gewenst!

Afbeelding designed by Freepik.com

Achter de schermen staat er ook het nodige op stapel. Van de meeste dingen zal je niet zoveel merken, dat is vooral technisch van aard. Maar er zullen ook hier en daar functionaliteiten worden toegevoegd. Alles bij elkaar zal het je bezoek aan overetengesproken.nl makkelijker, sneller en leuker maken. Daarnaast wordt de nieuwsbrief komende weken responsive gemaakt zodat het lezen ervan op een mobiel apparaat met een klein scherm net zo fijn is als op een groot scherm.

Heb jij idee├źn of wensen over wat je graag op overetengesproken.nl ziet? Laat ze me weten en ik kijk of ik het kan opnemen. Blijf vooral ook reageren via mijn blog. Ik hoor graag wat jullie van de recepten/artikelen vinden en hoe het heeft gesmaakt als je een recept van mij hebt gemaakt! Like mijn Facebookpagina zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws rondom overetengesproken.nl. Ontvang je graag wekelijks de laatste recepten en artikelen via email: abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Komende dinsdag komt er een heerlijk recept voor Driekoningen op de website dus vergeet niet te kijken. En voor nu dus een heel mooi 2015!


Volg jij mij al via Instagram, Facebook of Pinterest?
Meld je ook aan voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten.

Laat een reactie achter