Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website. Door Overetengesproken.nl te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Copyright

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld is alle content op Overetengesproken.nl eigendom van Mariette van den Brande. Op alle fotografie, afbeeldingen, teksten, recepten of anderszins rust copyright. Niets mag dus worden gebruikt, gedupliceerd of aangepast zonder mijn voorafgaande schriftelijke toestemming. Aanvullend dient gebruik van materiaal altijd voorzien te zijn van bronvermelding alsmede een link naar mijn blog. Neem voor meer informatie of gebruik van materiaal contact met mij op via de contactpagina.

Schending van mijn copyright is wettelijk niet toegestaan. In voorkomende gevallen zal ik daar stappen tegen ondernemen.

Met het copyright van derden ga ik zorgvuldig om. Mocht je desondanks menen rechten te kunnen doen gelden, neem dan contact met mij op via de contactpagina.

Toegestuurde producten

Regelmatig krijg ik producten toegestuurd. Dit kunnen voedingsmiddelen, keukengerei, apparaten of bijvoorbeeld kookboeken zijn. Toegestuurde producten zijn een leuke manier om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en/of productverbeteringen. Wanneer ik enthousiast ben deel ik dit graag met mijn lezers en gebruik ik de producten in mijn recepten, schrijf ik er een review over of besteed ik er op social media aandacht aan. Wanneer ik toegestuurde producten gebruik in een recept of artikel vermeld ik dit altijd onderaan de betreffende blogpost. Dat ik het product gratis heb gekregen doet niets af aan mijn mening, die is altijd eerlijk en oprecht. Bevalt het product mij minder of vind ik dat het niet past bij de sfeer en/of het karakter van Overetengesproken.nl dan zal ik er niet over schrijven.

Uitnodigingen

Voor uitnodigingen voor events, restaurantbezoek en anderszins geldt hetzelfde als voor toegestuurde producten. Als ik geïnteresseerd of enthousiast ben accepteer ik de uitnodiging. Erover schrijven doe ik altijd eerlijk en oprecht. Een kleine kanttekening of kritische noot zal ik niet schuwen maar is het events, restaurantbezoek en anderszins me echt tegengevallen dan kies ik ervoor er niet over te schrijven. Negatieve berichtgeving is makkelijk te schrijven, voor de gerecenseerde is het echter moeilijk om zo’n smet op het blazoen te neutraliseren. Mensen hebben altijd hun best gedaan om iets moois neer te zetten en als het dan niet aan mijn verwachtingen voldoet is dat slechts mijn mening, anderen kunnen er heel anders over denken. Uiteraard koppel ik mijn ervaring wel achter de schermen terug zodat partijen op de hoogte zijn en er hun voordeel mee kunnen doen.

Samenwerkingen

Betaalde samenwerkingen ga ik ook aan. Ik word dan betaald voor het ontwikkelen van een recept of het schrijven van een artikel. Een samenwerking kan ook de vorm van een ambassadeurschap hebben. Ik verbind me dan voor langere tijd aan een product of merk. Indien van toepassing meld ik onderaan het betreffende recept of artikel dat het een samenwerking betreft. Ook voor betaalde samenwerkingen en ambassadeurschappen geldt dat deze moeten passen bij de sfeer en/of het karakter van Overetengesproken.nl, anders ga ik de samenwerking niet aan.

Affiliate links

Voor meer informatie over een product verwijs ik regelmatig naar derden. Soms maak ik daarbij gebruik van affiliate links. Via zo’n link kom je op de website van een affiliate partner (bijvoorbeeld bol.com). Plaats je daarna een bestelling bij de betreffende affiliate partner dan ontvangt Overetengesproken.nl daar een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra’s voor jouw bestelling, de vergoeding is puur bedoeld als bedankje voor het aanbrengen van een nieuwe klant.

Aansprakelijkheid

Aan het samenstellen en plaatsen van content op Overetengesproken.nl besteed ik veel zorg en aandacht. Desondanks kan het gebeuren dat teksten, recepten of anderszins onvolledig zijn of fouten blijken te bevatten. Aan de inhoud en het gebruik van Overetengesproken.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

De inhoud van Overetengesproken.nl is niet statisch maar aan verandering onderhevig. Zonder enige vorm van aankondiging kan eerder geplaatste content door mij worden aangepast.

Behoudens deze disclaimer ben ik niet verantwoordelijk voor de inhoud, opmaak en gebruik van materiaal waarnaar ik link of verwijs.