Terwijl ik dit schrijf hebben we in Nederland (lokaal) een hittegolf te pakken. Reden genoeg dus om een Mediterraan tempo aan te houden. Ofwel tijdens de koele uurtjes van de dag werken, ’s middags genieten van het mooie weer en ’s avonds lekker buiten eten.
Powered by Adsense
Omdat je met dit warme weer natuurlijk liever buiten zit dan binnen in de keuken heb ik vandaag een leuk recept voor carpaccio wraps. De wraps zijn licht, lekker en snel klaar. Wat mij betreft een ideaal recept voor zomerse dagen. Je kan ze namelijk zowel als lunch, avondmaaltijd of als borrelhapje gebruiken. Of wikkel ze in wat aluminiumfolie of bakpapier en neem ze mee voor onderweg of op het strand.
Powered by Adsense

Carpaccio wraps
Ingrediënten
Aan de slag
-
Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan tot ze mooi goudbruin zijn en laat vervolgens afkoelen.
-
Roer de pesto en mayonaise door elkaar en besmeer de wraps ermee. Beleg vervolgens met de carpaccio en verdeel er wat rucola over. Strooi er tot slot nog pijnboompitjes en lekker veel geraspte Parmezaan over. Rol de wraps op en snij doormidden. Zet de wraps eventueel vast met een sierlijke cocktailprikker. Gebruik je de wraps als borrelhapje? Snij ze dan in kleine rolletjes.
Eet smakelijk!
Tips
Zin in variatie? Maak ook eens wraps met geroosterde paprika of gerookte kipfilet.
Volg jij mij al via Instagram, Facebook of Pinterest?
Meld je ook aan voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten.
Powered by Adsense
4 Reacties
Alice
Hoeveel kcal zijn ze per wrap?
Mariette
Eerlijk gezegd heb ik geen idee. Ik ben geen voedingsdeskundige en kan daar geen uitspraken over doen.
Annette
Heerlijk hapje, al een paar x gemaakt en smakelijk ovntvangen . Snel gemaakt.
Mariette
Wat fijn om te horen Annette, dank je wel!