Carpaccio wraps
Direct naar het recept
Bewaren
Heerlijke wraps met carpaccio, pesto, rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Staan in een handomdraai op tafel!
Lekker, licht verteerbaar en snel klaar. Een ideaal recept voor zowel de lunch, avondmaaltijd als een borrelhapje. De wraps meenemen? Wikkel ze in wat aluminiumfolie of bakpapier en you’re ready te go.
Maak er een lekkere tomatensalade met mozzarella en vers gebakken focaccia bij en je hebt een heerlijke maaltijd. Wanneer maak jij deze lekkere carpaccio wraps?
Carpaccio wraps
Ingrediënten:
Aan de slag:
- Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan tot ze mooi goudbruin zijn en laat vervolgens afkoelen.
- Roer de pesto en mayonaise door elkaar en besmeer de wraps ermee. Beleg vervolgens met de carpaccio en verdeel er wat rucola over. Strooi er tot slot nog pijnboompitjes en lekker veel geraspte Parmezaan over. Rol de wraps op en snij doormidden. Zet de wraps eventueel vast met een sierlijke cocktailprikker. Gebruik je de wraps als borrelhapje? Snij ze dan in kleine rolletjes.
Eet smakelijk!
Deel dit recept:
Tips:
- Maak ook eens carpaccio torentjes op truffel toast. Heerlijk als lunch, voorgerecht of op klein formaat als borrelhapje.
- Varieer met de vulling van je wrap en maak bijvoorbeeld wraps met geroosterde paprika of gerookte kipfilet.
Nieuw:
Gratis de nieuwste recepten in je mailbox?
Schrijf je hier gelijk in!
Dit recept kan affiliatielinkjes bevatten. Koop jij iets via zo’n link dan krijg ik een kleine commissie. Dit kost jou niets extra. Merknamen of producten kunnen het gevolg zijn van een uitnodiging, een ontvangen product of een betaalde samenwerking. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.
Klinkt goed en precies waar ik naar op zoek ben voor de party, zaterdag. Mag ik vragen welke carpaccio jij gebruikt? Ik ben niet zo’n grote fan van supermarkt carpaccio, daar heb ik al te vaak mijn hoofd aan gestoten. Maar ik denk wel dat het inmiddels veranderd is.
Vers gesneden carpaccio van de slager is natuurlijk het lekkerst maar eerlijk gezegd gebruik ik voor carpaccio wraps doorgaans gewoon supermarkt carpaccio. Vind ik prima in wraps. Wel kijk ik altijd goed naar de verpakkingen en zoek een mooie uit. Is er weinig voorraad dan kan het maar zo gebeuren dat ik geen mooie aantref en dus zonder carpaccio thuiskom. Gevalletje jammer maar helaas, volgende keer beter.
Hoeveel kcal zijn ze per wrap?
Eerlijk gezegd heb ik geen idee. Ik ben geen voedingsdeskundige en kan daar geen uitspraken over doen.
Heerlijk hapje, al een paar x gemaakt en smakelijk ovntvangen . Snel gemaakt.
Wat fijn om te horen Annette, dank je wel!