Carpaccio wraps - Heerlijke wraps met carpaccio, pesto, rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Staan in een handomdraai op tafel!

Carpaccio wraps

Deel dit recept/artikel!

Terwijl ik dit schrijf hebben we in Nederland een hittegolf te pakken. Reden genoeg dus om een Mediterraan tempo aan te houden. Ofwel tijdens de koele uurtjes van de dag werken, ’s middags genieten van het mooie weer en ’s avonds lekker buiten eten. Met dit warme weer heb je natuurlijk geen zin om lang in de keuken te staan. Daarom heb ik vandaag een makkelijk en snel recept voor carpaccio wraps.

De wraps zijn licht, lekker en snel klaar. Wat mij betreft een ideaal recept voor dit soort zomerse dagen. Je kan ze namelijk zowel als lunch, avondmaaltijd en borrelhapje gebruiken. Of wikkel ze in wat aluminiumfolie of bakpapier en neem ze mee voor onderweg of op het strand. Maak er een lekkere tomatensalade met mozzarella en vers gebakken focaccia bij en je hebt een heerlijke zomers maaltijd. Wanneer maak jij deze lekkere carpaccio wraps?

Carpaccio wraps - Vrolijk uitziende wraps met carpaccio, pesto, rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Staat in een handomdraai op tafel!

Carpaccio wraps

4 van 1 stem, stem ook
Heerlijke wraps met carpaccio, pesto, rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Staan in een handomdraai op tafel!
Hoeveelheid: 2 wraps

Ingrediënten: 

  • 2 wraps
  • 125 gr carpaccio
  • 1,5 eetlepel pesto
  • 1,5 eetlepel goede mayonaise
  • rucola
  • 20 gr pijnboompitjes
  • (vers) geraspte Parmigiano Reggiano
Tefal 5 Second Chopper

Tefal 5 Second Chopper

Duurzame hakmolen zonder stekker.
Hakt groenten, uien, verse kruiden en noten moeiteloos fijn.
Ook dips (zoals rode pesto, whipped feta), sauzen en vinaigrettes maak je met slechts enkele handbewegingen.
Slechts € 24,99
*advertentie

Aan de slag:

  • Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan tot ze mooi goudbruin zijn en laat vervolgens afkoelen.
  • Roer de pesto en mayonaise door elkaar en besmeer de wraps ermee. Beleg vervolgens met de carpaccio en verdeel er wat rucola over. Strooi er tot slot nog pijnboompitjes en lekker veel geraspte Parmezaan over. Rol de wraps op en snij doormidden. Zet de wraps eventueel vast met een sierlijke cocktailprikker. Gebruik je de wraps als borrelhapje? Snij ze dan in kleine rolletjes.
    Eet smakelijk!

Tips:

Zin in variatie? Maak ook eens wraps met geroosterde paprika of gerookte kipfilet.

Deel dit recept:

Recent gepubliceerd:

De nieuwste recepten gratis in je mailbox?

Schrijf je hier gelijk in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik op de sterren en waardeer dit recept




6 reacties

  1. Klinkt goed en precies waar ik naar op zoek ben voor de party, zaterdag. Mag ik vragen welke carpaccio jij gebruikt? Ik ben niet zo’n grote fan van supermarkt carpaccio, daar heb ik al te vaak mijn hoofd aan gestoten. Maar ik denk wel dat het inmiddels veranderd is.

    1. Vers gesneden carpaccio van de slager is natuurlijk het lekkerst maar eerlijk gezegd gebruik ik voor carpaccio wraps doorgaans gewoon supermarkt carpaccio. Vind ik prima in wraps. Wel kijk ik altijd goed naar de verpakkingen en zoek een mooie uit. Is er weinig voorraad dan kan het maar zo gebeuren dat ik geen mooie aantref en dus zonder carpaccio thuiskom. Gevalletje jammer maar helaas, volgende keer beter.

    1. Eerlijk gezegd heb ik geen idee. Ik ben geen voedingsdeskundige en kan daar geen uitspraken over doen.

  2. Annette schreef:

    Heerlijk hapje, al een paar x gemaakt en smakelijk ovntvangen . Snel gemaakt.