Broodje pesto, hummus en tomaat
Nadat ik vorige week een flinke schaal hummus had gemaakt was het inmiddels tijd om te lunchen. Omdat ik van de dag ervoor nog een stuk zelfgebakken zuurdesembrood en een schaaltje pesto over had besloot ik dat eerst maar eens op te maken. En zo ontstond mijn broodje pesto, hummus en tomaat. Omdat deze boterham zo ontzettende simpel, lekker en gezond is besloot ik ‘m niet voor mezelf te houden maar ook met jullie te delen. Bij deze dus het ‘recept’. Op de tomaatjes en de basilicum na was mijn boterham echt helemaal homemade maar als je het jezelf makkelijk wilt maken kan je natuurlijk ook kant en klare pesto en hummus gebruiken. Maar zorg wel dat je lekker brood gebruikt want dat maakt echt een groot verschil!

Broodje pesto, hummus en tomaat
Ingrediënten:
Voor de garnering:
- blaadjes peterselie of basilicum

Bespaar tot €85,- op de eerste 4 boxen!
Aan de slag:
- Snij de tomaten doormidden, verwijder de zaadlijsten en snij in kleine stukjes.
- Besmeer de boterhammen eerst met een lekkere laag pesto en vervolgens met een royale laag hummus. Verdeel de fijngesneden tomaat over de boterhammen en bestrooi met wat fijngesneden basilicum.
- Serveer de boterhammen op mooie borden of houten plankjes en geef er een schaaltje zoutvlokken bij. Eet smakelijk!
Tips:
De nieuwste recepten gratis in je mailbox?
Schrijf je hier gelijk in!