5 heerlijke recepten voor Pasen

5 heerlijke recepten voor Pasen

Hoewel ik een keurige planning had gemaakt voor mijn paasrecepten is daar totaal niets van terecht gekomen. Geveld door een stevige griep heb ik afgelopen anderhalve week grotendeels in bed doorgebracht. Komende weken krijgen jullie een aantal van de geplande recepten alsnog. Voor nu beperk ik me tot een overzicht van 5 recepten die niet specifiek voor Pasen zijn bedoeld maar daar wel heel geschikt voor zijn. Voor meer inspiratie kan je ook even kijken naar mijn eerdere paasrecepten: Paaslekkernijen, Paas high tea en Paasbrunch. Je vindt daar recepten als vitello tonnato met rosbief en homemade eiersalade. Fijne Pasen!

Avocado spread is een snel te maken smeersel van avocado, cottage cheese, amandelen en citroensap. Lekker op een toastje maar ook perfect voor op een broodje of boterham. Je kan het ook prima van tevoren maken dus ook heel geschikt om te serveren tijdens de paasbrunch.

Avocado spread - Frisse spread van avocado, Cottage cheese en amandel. Lekker op de boterham of op een toastje bij de borrel.

Maaltijdsalade met rucola en courgette: extra lekker met huisgemaakte pesto van rucola en walnoot. Serveer er wat vers gebakken brood bij zoals een kaas-uien breekbrood of plat brood.

Maaltijdsalade met rucola en courgette - Kan zowel warm als koud worden gegeten. Super smaakvol door de royaal toegevoegde rucolapesto en zachte geitenkaas.

Verassend en feestelijk dat is deze quiche met groene asperges, ricotta en serrano ham. Ik maak ‘m regelmatig en altijd weer is het een succes. Vooral ook eens maken dus!

Quiche met groene asperges, ricotta en serrano ham - Super lekkere quiche die je absoluut een keer gegeten moet hebben!

Met dit mango-banaan ijs geniet je in een handomdraai van een gezond en super lekker ijsje. Heerlijk romig ijs zonder toegevoegde suiker mango, banaan en een beetje citroensap.

Mango-banaan ijs - Genieten van een ijsje zonder schuldgevoel? Dat kan met dit heerlijk romige ijs van mango, banaan en een beetje citroensap.

Deze wortel-noten muffins zijn heerlijk luchtig, vol van smaak en hebben door de gehakte walnoot toch een lekkere bite. Perfect voor dagen waarop je toch al veel snoept en eet maar toch graag nog iets lekkers bij de koffie of thee serveert.

Wortel-noten muffins - Makkelijk en snel. Heerlijk bij een kop verse koffie of thee.

Deel dit recept/artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *