Header Overetengesproken.nl
5 feestelijke voorgerechten

5 feestelijke voorgerechten

 |  Geen reacties
32 Shares

De kerstdagen staan weer voor de deur, hoog tijd om na te denken over het kerstdiner. Een goed begin is het halve werk luidt het gezegde. Dat geldt zeker ook voor etentjes. Met een mooi en lekker voorgerecht zet je de toon voor de rest van de avond. Ik verzamelde 5 feestelijke voorgerechten waar je zeker de show mee steelt. Soms verrassend, soms klassiek maar altijd erg lekker en een lust voor het oog.

Tompouce van sesamkrokantje en gerookte zalm

Fijne combinatie van het zilte van gerookte zalm, het licht zoetje van een sesamkrokantje en een vleugje pit van wasabi. Tompouce van sesamkrokantje en gerookte zalm

Geitenkaasmousse met geroosterde paprika

Verrassend voorgerecht dat in miniversie en geserveerd op een crouton ook perfect is als luxe borrelhapje of amuse.

Geitenkaasmousse met geroosterde paprika

Garnalencocktail

Makkelijk maar zeer geliefd voorgerecht met Hollandse garnaaltjes en whiskysaus.Garnalencocktail

Tartaar van bietjes

Aardse, zoete bietjes met zachte geitenkaas: een heerlijke combinatie.

Tartaar van bietjes

Gepocheerd ei op een bedje van venkel

De zachte, romige smaak van gepocheerd ei combineert super met de lichte anijssmaak van venkel. Echt een aanrader!

Gepocheerd ei op een bedje van venkel


Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en volg mij via
INSTAGRAM, FACEBOOK en PINTEREST
of meld je aan voor de
NIEUWSBRIEF

Geef een reactie