Tijdens een etentje pak ik graag een beetje uit met het hoofdgerecht. Het mag net iets luxer, net iets mooier en net iets feestelijker zijn dan normaal. Ik ging voor je aan de slag en selecteerde een aantal feestelijke hoofdgerechten met vlees en vis voor je. Liever een vegetarisch gerecht? Kijk dan even naar mijn overzicht met feestelijke vegetarische recepten.
Powered by Adsense
Om je te helpen je gehele menu samen te stellen heb ik ook een overzicht met feestelijke voorgerechten. Om de puntjes om de i te zetten check je ook mijn overzicht met feestelijke desserts en tips voor het feestelijk dekken van je eettafel. Alvast een fijn en gezellige etentje. Eet smakelijk!
Powered by Adsense
Beenham met honing-mosterd marinade
Slow roasted beenham gemarineerd met honing, mosterd en een beetje verse tijm. Heerlijk sappige en mals.
Rosbief met siroop van rode port
Klassiek stuk vlees op smaak gebracht met za’atar en geserveerd met een heerlijke portsiroop.
Kip cordon bleu
Kipfilet gevuld met ham en zacht smeltende kaas in een krokant jasje.
Scholrolletjes met beurre blanc en zeekraal
Tongstrelend gerecht van zachte scholfilet in een volle botersaus met witte wijn en Noilly Prat. Heerlijk!
Kabeljauw met tomaten-wijnsaus
Zachte witvis met een smaakvolle tomaten-wijnsaus. Met pasta of noodles erbij heb je een heerlijke maaltijd.
Vis met tomaten, kappertjes en knoflook
Gezonde en kleurrijke ovenschotel die niet alleen erg lekker is maar ook nog eens zo op tafel staat!
Bavette met gegrilde groenten en Fleur de Sel
Pure smaken met een pure finishing touch: verse tijm blaadjes en wat La Baleine Fleur de Sel.
Volg jij mij al via Instagram, Facebook of Pinterest?
Meld je ook aan voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten.
Powered by Adsense
Geef een reactie