Header Overetengesproken.nl
5 feestelijke hoofdgerechten met vlees of vis

5 feestelijke hoofdgerechten met vlees of vis

 |  Geen reacties
20 Shares

Tijdens een etentje pak ik graag een beetje uit met het hoofdgerecht. Het mag net iets luxer, net iets mooier en net iets feestelijker zijn dan normaal. Ik ging voor je aan de slag en selecteerde 5 feestelijke hoofdgerechten met vlees en vis voor je. Liever een vegetarisch gerecht? Komende dagen plaats ik een overzicht met feestelijke vegetarische recepten. In de gaten houden dus. Alvast een fijn en gezellige etentje. Eet smakelijk!

Beenham met honing-mosterd marinade

Slow roasted beenham gemarineerd met honing, mosterd en een beetje verse tijm. Heerlijk sappige en mals.

Beenham met honing-mosterd marinade

Rosbief met siroop van rode port

Klassiek stuk vlees op smaak gebracht met za’atar en geserveerd met een heerlijk portsiroop. => slowroast link toevegen aan originele recept

Rosbief met siroop van rode port

Kip cordon bleu

Kipfilet gevuld met ham en zacht smeltende kaas in een krokant jasje.

Kip cordon bleu

Scholrolletjes met beurre blanc en zeekraal

Tongstrelend gerecht van zachte scholfilet in een volle botersaus met witte wijn en Noilly Prat. Heerlijk!

Scholrolletjes met beurre blanc en zeekraal Tongstrelend gerecht van zachte scholfilet in een volle botersaus met witte wijn en Noilly Prat. Heerlijk!

Kabeljauw met tomaten-wijnsaus

Zachte witvis met een smaakvolle tomaten-wijnsaus. Met pasta of noodles erbij heb je een heerlijke maaltijd.Kabeljauw met tomaten-wijnsausNog op zoek naar een passend voorgerecht? Je vindt het in mijn overzicht met 5 feestelijke voorgerechten!


Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en volg mij via
INSTAGRAM, FACEBOOK en PINTEREST
of meld je aan voor de
NIEUWSBRIEF

Geef een reactie