5 feestelijke hoofdgerechten met vlees of vis - Op zoek naar een feestelijk hoofdgerecht? In dit overzicht vind je geheid jouw hoofdgerecht. Eet smakelijk!

Feestelijke hoofdgerechten met vlees of vis

Tijdens een etentje pak ik graag een beetje uit met het hoofdgerecht. Het mag net iets luxer, net iets mooier en net iets feestelijker zijn dan normaal. Ik ging voor je aan de slag en selecteerde een aantal feestelijke hoofdgerechten met vlees en vis voor je. Liever een vegetarisch gerecht? Kijk dan even naar mijn overzicht met feestelijke vegetarische recepten.

Om je te helpen je gehele menu samen te stellen heb ik ook een overzicht met feestelijke voorgerechten. Om de puntjes om de i te zetten check je ook mijn overzicht met feestelijke desserts en tips voor het feestelijk dekken van je eettafel. Alvast een fijn en gezellige etentje. Eet smakelijk!

Beenham met honing-mosterd marinade

Slow roasted beenham gemarineerd met honing, mosterd en een beetje verse tijm. Heerlijk sappige en mals.

Beenham met honing-mosterd marinade

Rosbief met siroop van rode port

Klassiek stuk vlees op smaak gebracht met za’atar en geserveerd met een heerlijke portsiroop.

Rosbief met siroop van rode port

Kip cordon bleu

Kipfilet gevuld met ham en zacht smeltende kaas in een krokant jasje.

Kip cordon bleu

Stoofvlees met sherry en knolselderijpuree

Iers rundvlees met mediterrane invloeden. Low and slow gestoofd voor een boterzacht resultaat.

Stoofvlees met sherry en knolselderijpuree - Iers rundvlees met mediterrane invloeden. Low and slow gestoofd voor een boterzacht resultaat.

Kabeljauw met tomaten-wijnsaus

Zachte witvis met een smaakvolle tomaten-wijnsaus. Met pasta of noodles erbij heb je een heerlijke maaltijd.

Kabeljauw met tomaten-wijnsaus

Vis met tomaten, kappertjes en knoflook

Gezonde en kleurrijke ovenschotel die niet alleen erg lekker is maar ook nog eens zo op tafel staat!

Vis met tomaten, kappertjes en knoflook - Gezonde en kleurrijke ovenschotel die niet alleen erg lekker is maar ook nog eens zo op tafel staat!

Bavette met gegrilde groenten en Fleur de Sel

Pure smaken met een pure finishing touch: verse tijm blaadjes en wat La Baleine Fleur de Sel.

Bavette met gegrilde groenten en Fleur de Sel - Pure smaken met een pure finishing touch: verse tijm blaadjes en wat La Baleine Fleur de Sel

Deel dit recept/artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *