Header Overetengesproken.nl
Feestelijke hoofdgerechten met vlees of vis

Feestelijke hoofdgerechten met vlees of vis

 |  Geen reacties
33 Shares

Tijdens een etentje pak ik graag een beetje uit met het hoofdgerecht. Het mag net iets luxer, net iets mooier en net iets feestelijker zijn dan normaal. Ik ging voor je aan de slag en selecteerde een aantal feestelijke hoofdgerechten met vlees en vis voor je. Liever een vegetarisch gerecht? Kijk dan even naar mijn overzicht met feestelijke vegetarische recepten.


Powered by Adsense


Om je te helpen je gehele menu samen te stellen heb ik ook een overzicht met feestelijke voorgerechten. Om de puntjes om de i te zetten check je ook mijn overzicht met feestelijke desserts en tips voor het feestelijk dekken van je eettafel. Alvast een fijn en gezellige etentje. Eet smakelijk!


Powered by Adsense


Beenham met honing-mosterd marinade

Slow roasted beenham gemarineerd met honing, mosterd en een beetje verse tijm. Heerlijk sappige en mals.

Beenham met honing-mosterd marinade

Rosbief met siroop van rode port

Klassiek stuk vlees op smaak gebracht met za’atar en geserveerd met een heerlijke portsiroop.

Rosbief met siroop van rode port

Kip cordon bleu

Kipfilet gevuld met ham en zacht smeltende kaas in een krokant jasje.

Kip cordon bleu

Scholrolletjes met beurre blanc en zeekraal

Tongstrelend gerecht van zachte scholfilet in een volle botersaus met witte wijn en Noilly Prat. Heerlijk!

Scholrolletjes met beurre blanc en zeekraal Tongstrelend gerecht van zachte scholfilet in een volle botersaus met witte wijn en Noilly Prat. Heerlijk!

Kabeljauw met tomaten-wijnsaus

Zachte witvis met een smaakvolle tomaten-wijnsaus. Met pasta of noodles erbij heb je een heerlijke maaltijd.

Kabeljauw met tomaten-wijnsaus

Vis met tomaten, kappertjes en knoflook

Gezonde en kleurrijke ovenschotel die niet alleen erg lekker is maar ook nog eens zo op tafel staat!

Vis met tomaten, kappertjes en knoflook - Gezonde en kleurrijke ovenschotel die niet alleen erg lekker is maar ook nog eens zo op tafel staat!

Bavette met gegrilde groenten en Fleur de Sel

Pure smaken met een pure finishing touch: verse tijm blaadjes en wat La Baleine Fleur de Sel.

Bavette met gegrilde groenten en Fleur de Sel - Pure smaken met een pure finishing touch: verse tijm blaadjes en wat La Baleine Fleur de Sel


Volg jij mij al via Instagram, Facebook of Pinterest?
Meld je ook aan voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten.


Powered by Adsense

Geef een reactie