Header Overetengesproken.nl
5 feestelijke hoofdgerechten met vlees of vis

5 feestelijke hoofdgerechten met vlees of vis

 |  Geen reacties
26 Shares

Tijdens een etentje pak ik graag een beetje uit met het hoofdgerecht. Het mag net iets luxer, net iets mooier en net iets feestelijker zijn dan normaal. Ik ging voor je aan de slag en selecteerde 5 feestelijke hoofdgerechten met vlees en vis voor je. Liever een vegetarisch gerecht? Kijk dan even naar mijn overzicht met feestelijke vegetarische recepten. Misschien ben je ook nog wel op zoek naar een passend voorgerecht? I’ve got you covered met mijn overzicht van 5 feestelijke voorgerechten! Alvast een fijn en gezellige etentje. Eet smakelijk!


Powered by Adsense


Beenham met honing-mosterd marinade

Slow roasted beenham gemarineerd met honing, mosterd en een beetje verse tijm. Heerlijk sappige en mals.


Powered by Adsense


Beenham met honing-mosterd marinade

Rosbief met siroop van rode port

Klassiek stuk vlees op smaak gebracht met za’atar en geserveerd met een heerlijke portsiroop.

Rosbief met siroop van rode port

Kip cordon bleu

Kipfilet gevuld met ham en zacht smeltende kaas in een krokant jasje.

Kip cordon bleu

Scholrolletjes met beurre blanc en zeekraal

Tongstrelend gerecht van zachte scholfilet in een volle botersaus met witte wijn en Noilly Prat. Heerlijk!

Scholrolletjes met beurre blanc en zeekraal Tongstrelend gerecht van zachte scholfilet in een volle botersaus met witte wijn en Noilly Prat. Heerlijk!

Kabeljauw met tomaten-wijnsaus

Zachte witvis met een smaakvolle tomaten-wijnsaus. Met pasta of noodles erbij heb je een heerlijke maaltijd.

Kabeljauw met tomaten-wijnsaus


Volg jij mij al via Instagram, Facebook of Pinterest?
Meld je ook aan voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten.


Powered by Adsense

Geef een reactie