3D diner met Le Petit Chef - Fijne combinatie van private dining en entertainment voor kleine gezelschappen. Echt weer eens wat anders!

3D diner met Le Petit Chef

Novotel Amsterdam Schiphol Airport nodigt je van harte uit voor een unieke en geanimeerde private dining-ervaring met heerlijk eten én entertainment. Ben je erbij?‘ Zo’n uitnodiging laat ik natuurlijk niet voorbij gaan. Ben jij net zo benieuwd naar het 3D diner met Le Petit Chef als wij waren? Ik vertel je er dadelijk alles over maar eerst stel ik je voor aan Le Petit Chef.

Le Petit Chef

Le Petit Chef is de kleinste chef ter wereld en is slechts 58 mm (!) groot. Middels een 3D animatie die op tafel wordt geprojecteerd bereidt hij live verschillende gerechten op tafel. Tijdens de bereiding beleeft het manneke volop avonturen. Na ieder avontuur krijg je het door hem bereidde gerecht geserveerd. Het diner vindt plaats in de private dining room van Novotel Amsterdam Schiphol Airport.

3D diner

In de lobby van het hotel werden we ontvangen met een aperitief en maakten kennis met onze tafelgenoten. Kort daarna begaven we ons naar de gezellige private dining room. De lichten waren sfeervol gedimd en op tafel stonden diverse amuse klaar. Terwijl we een aan tafel gingen werd een heerlijke cocktail van honinglikeur en wodka ingeschonken. Leuk detail: de honinglikeur is gemaakt met honing uit de 6 bijenkorven die Novotel Schiphol op de binnenplaats heeft staan.

Le Petit Chef - Novotel Amsterdam Schiphol AirportLe Petit Chef - Novotel Amsterdam Schiphol AirportLe Petit Chef - Novotel Amsterdam Schiphol AirportLe Petit Chef - Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Menu

Appetizer plateau en welkomstdrankje
– x –
Kreeft
– x –
Rib-eye
– x –
Vanille dessert
– x –
Friandises, koffie, thee

Le Petit Chef in actie

En dan is het eindelijk tijd voor het voorgerecht. De bediening startte de animatie en de tafel veranderde in een tropisch rif vol vissen en koraal. Terwijl wij het zeeleven bewonderden klom Le Petit Chef op onze borden en bereidde een heerlijk gerecht kreeft en zeekraal. Direct nadat Le Petit Chef het voorgerecht heeft bereid loopt de bediening binnen en serveert de borden met kreeft. Onderstaand zie je een aantal foto’s uit de animatie. Bekijk de trailer van Le Petit Chef voor een impressie van de animaties.

Le Petit Chef - Novotel Amsterdam Schiphol AirportLe Petit Chef - Novotel Amsterdam Schiphol AirportLe Petit Chef - Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Na de kreeft stak Le Petit Chef de barbecue aan en grilde een mooi stuk rib-eye. Terwijl de rib-eye gaarde oogstte hij verse groente en aardappeltjes. Ook nu weer serveerde de bediening direct nadat de kleine chef klaar was het gerecht. Voor het dessert reisden we naar een besneeuwd landschap. De chef kwam tevoorschijn uit een iglo, rolde een bolletje ijs, spoot slagroom en chocolade saus op de borden en garneerde het toetje met verse frambozen.

We sloten het etentje af met verse gemberthee, koffie en een overdaad aan heerlijke friandises.

Le Petit Chef - Novotel Amsterdam Schiphol AirportLe Petit Chef - Novotel Amsterdam Schiphol AirportLe Petit Chef - Novotel Amsterdam Schiphol AirportLe Petit Chef - Novotel Amsterdam Schiphol AirportLe Petit Chef - Novotel Amsterdam Schiphol AirportLe Petit Chef - Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Kort samengevat

Le Petit Chef is een fijne combinatie van private dining en entertainment voor groepen van 4-10 personen. De geanimeerde dinerervaring is geschikt voor zowel gezinnen met kinderen als voor volwassenen. Superleuk dus als je in klein gezelschap iets te vieren hebt of eens wat anders wilt dan een doorsnee etentje. Het menu (3 of 4 gangen) kan je naar keuze aanvullen met bijpassende wijnen. Voor meer informatie en boeken check je de website van 3D-diner Hoofddorp.

Wij hebben genoten van het 3D diner met Le Petit Chef: gezellige sfeer, mooie animaties en lekker gegeten. Hartstikke leuk gedaan en een bijzonder ervaring om mee te maken!

Novotel Amsterdam Schiphol Airport – 3D diner
Taurusavenue 12
2132 LS Hoofddorp
023 – 7470347

Met dank aan Novotel Amsterdam Schiphol Airport voor de uitnodiging.
Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Deel dit recept/artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *